dijous, 19 de maig del 2011

II Porra Interactiva El Tros

Estimats lectors del blog El Tros ! i dintre del populisme que marca aquesta campanya electoral , amb més tríptics que mai , més propaganda que mai , més bosses i globus que mai , més pancartes i regals de plantes que mai , ens hem de sumar per segona vegada i com si no , a la Porra Interactiva El Tros pel resultat de les eleccions .
Aquest blog ja va actuar en el seu moment per reivindicar la disconformitat en el resultat de les obres al Passeig Diagonal , en aquell moment es va fer la I Porra Interactiva el Tros , per esbrinar a on seria la primera incursió d´ un martell elèctric o una Bobcat , per arreglar algun nyap de la mega obra . En aquell moment aquest blog va declinar otorgar el premi a cap dels tres famosos participants , en Víctor Picapoll i Guitart , en Pepe Jiménez Vàquez i jo mateix , per què van ser tants els esborancs i les rases obertes un cop inaugurada l´ obra , que ni els mateixos participants s´ ho havien arribat a imaginar .
Així mateix i des d´ aquí animem a que tots participeu una altre vegada realitzant el vostre pronòstic sobre el resultat de les eleccions municipals al nostre poble d´ aquest diumenge .
Per participar , tan sols heu de fer un comentari en la pestanya adjunta a aquest article , i no fa falta que poseu el vostre nom , amb un nick name ni ha suficient , escrivint el vostre nombre de regidors al glamourós consistori Artesenc . Exemple : Hola soy Ernesto , y mi pronóstico es : CiU 0 GUA 0 PXA 0 CUP 0 .
Espero que abans de diumenge la gents s´ animi per per fer la seva càbala i disfrutar de les especulatives forquilles de resultat .
El premi és sorpresa , i serà publicat interactivament en el seu moment oportú .
Are you ready ? Come on !!!!!

5 comentaris:

  1. El meu pronòstic és CIU 5 GUA 3 PSC 3 CUP 2. Artés com a mínim es mereix un resultat així.

    Salut!

    ResponElimina
  2. CIU 5 GUA 3 PXA 3 CUP 2
    i sóc molt generós amb la SECTA artesenca....

    Damià has caigut més baix que un llimac!!!

    ResponElimina
  3. Jo trencaré esquemes davant de l´ abominable bombardeig de propaganda de CiU que crec que al final se´ls girarà en contra : CiU 4 GUA 3 PXA 3 CUP 3 . S´ ha de somniar com la gent del 15 M !!!!

    ResponElimina
  4. Jo crec que sera CIU 4 GUA 2 PXA 4 CUP 3 i tots a votar

    ResponElimina
  5. Molt bé , sembla que les apostes pugen per què l´ esquerra governi a Artés tot i la propaganda de la por en la que CIU ens hi acabat abocant . El dijous ens va venir a visitar l´ insigne personatge sense currículum Joana Ortega , i va fer un meeting als Pisos de la Caixa . Tot això acaba d´ ésser indignant , no m´ estranya veure les proclames escrites amb paper d´ embalar a la cantonada carrer Barquera amb carrer del Carme on hi havia la tocineria , i a la Plaça St. Pelegrí a la paret del DIA . Vergonyós , estem fins als collons !!!!!

    ResponElimina