dimarts, 17 de maig del 2011

La Carta de la vergonya

No sé què realment em fa més pudor , si veure la roba interior d´ una persona tacada o llegir la carta que ens ha enviat el nostre flamant alcalde sortint Si Si Ya Ya . Realment s´ ha de tenir fetge i estómac per fer valer el cens municipal de votants per bombardejar-nos personalment a base de mentides evidents que posen la gent  al seu lloc amb una sola interpretació evident dels fets exposats . De fet ja ho sabíem que en Si Si Ya Ya era una persona dominable i titella per defecte , i així doncs no li feia falta raspallar una i una altre vegada el seu relleu generacional marcat després de 28 anys de dir  a la gent sí sí , ja ja ho farem , per la utilització dels interessos de creixement i gestió cap a les parts més afins al seu cercle . Aquesta qualitat de vida a la qual se´ns encomana i apel·la en Si Si Ya Ya  , ve garantida pels mateixos imposts que paga el contribuent i per l´ endeutament sistemàtic del consistori , arribant a xifres de por o d´ intervenció de la sindicatura de comptes com en el cas de Moià , amb un forat de 3 milions d´ € a costa del contribuent . Aquesta mateixa qualitat de vida que CiU s´ afanya a propagar a crit pelat , però al mateix temps l´ acaba retallant a nivell nacional , amb menys serveis socials , menys serveis educatius i més imposició de taxes indirectes per a la nostra butxaca . D´ altre banda jo no conec a fons a Le Subtil , no he tingut el plaer de treballar a fons colze a colze , i deixant de banda si és una persona emprenedora , preparada i honesta , si que m´ agradaria recalcar que un dels canvis que va haver-hi en aquesta legislatura va ser el de canviar la gestió de manteniment de jardineria d´ AMPANS a Jardineria Rubí , això sí què és ser emprenedor però honest ? . 
Els canvis sempre han espantat a CiU , el seu clar domini de la pomada durant tant de temps provoca que el missatge de la por es faci palès a cada moment i a cada hora arribant al final de la campanya . Per què tothom ha d´ estar en contra d´ ells ? , per què per ells és tant clar que només hi ha dos bandes ? De la mateixa manera s´ expressava aquest cap de setmana el Noi de la Laca   , i està clar que dintre de les consignes per part de la dreta nacionalista , tothom tanca files amb el mateix discurs .
L´ avaluació de les legislatures no tan sols venen marcades per les obres majors ( Passeig Diagonal ) i menors (millores a diferents llocs del poble ) , per què independenment de l´ estat de crisi en el què viu un món sencer  cal fer prevaldre els valors innegables d´ universalitat social , per això abans de la confiança que t´ han dipositat les persones el teu missatge ha vingut dictat per la veritat .
Estic realment agraït al Si Si Ya Ya per haver perdut una mica del meu preuat temps amb aquesta carta , la qual molta gent ha fet servir per augmentar el volum de containers de color blau que hi ha al nostre poble , per veure-hi clar un altre vegada i adonar-me realment del què és la dreta nacional que no dista ni mu amb l´ estatal .
I cordialment , si el dret d´ exercir el vot ha d´ ésser totalment individual per què la superficialitat no deformi la nostra objectivitat , què fa el nostre alcaldable sortint enviant-nos una carta d´ aquest tipus ? ....

2 comentaris:

  1. No calen gaires comentaris, però aquestes coses serveixen per demostrar que sempre es pot caure més baix i demostrar realment de quina calanya estem parlant.

    ResponElimina
  2. Estimat Kico, el més greu i que ningú parla és la compra de vots als Pisos de la Caixa. La resta del poble desconeix que CiU els ha fet un programa electoral específic d'inversions amb diner públic ( o sigui, el nostre) en un espai privat.... AIXÒ Si Que És Vergonyós!!!!

    ResponElimina