divendres, 22 de gener del 2010

Porra Interactiva del Passeig Daigonal



Artesencs i Artesenques que estigueu cansats i aburrits i que ja no podeu esperar més al clàssic del Bernabeu per jugar a una porra , per què no us decidiu i aposteu en aquesta ? .
Decididament i no arriscadament em tiro a la piscina i us demano a tots vosaltres que sigueu una mica participatius , i ara que ve Carnestoltes no us priveu de res i mireu amb la veritat per endavant . Així doncs veient que les obres del nostre estimat Passeig Diagonal arriben a la seva fi , i veient els treballadors del quitrà treballar a preu fet , us animo per què no us amagueu i participeu en aquesta Porra Interactiva del Passeig Diagonal i que consisteix en :
Endevinar quants dies estarà integre el nostre Passeig Diagonal des del dia de la seva inauguració
 !
Per això , haureu d´ adreçar-vos a aquest mateix blog i publicar un comentari en aquest mateix article , Ex : " Bé jo crec que a partir de què talli la cinta el SiSi YaYa , no crec que aguanti m´s de 3 dies que obriran una rasa entre el Taller Diagona i La Xicra " .
Si no voleu deixar cap comentari en aquest mateix article i voleu ser més discrets , per què la discreció també fa lliures a segons qui , us podeu adreçar al correu electrònic  23franc@teleline.es .
Cada dia s´ actualitzarà la porra , i després d´ un temps prudencial ( quan ens sembli a tots els participants que potser mai més s´ obrirà cap rasa , es canviarà una arqueta , o una farola , etc ) , ens disposarem a celebrar la victòria del campió , sometent-lo a una convidada , en algun local del Passeig Diagonal ( La Xicra , El Tirolés o La Sara , o tots tres a la vegada )  a tots els participants de la porra , per la seva aguda i sofisticada visió de la realitat . Igualment si no volem premiar al guanyador , ens podem trobar per fer una tertúlia constructiva i aportar idees noves per què el Passeig Diagonal quedi íntegre de per vida .




4 comentaris:

  1. Ok, m'apunto!
    Però, jo penso, vols dir que tindran la poca decència de fer inauguració oficial?
    I tenen cabuda a la porra tot tipus d'obra? Posar mobiliari urbà s'accepta?
    De moment el meu vot és pel bony-sotrac de l'entrada del passeig, no crec que hi estiguin gaire a aixecar-lo, està fet amb el cul!!

    ResponElimina
  2. Bé , de moment crec que hem de centrar-nos amb el Passeig Diagonal ja que crec que amb el sobrecost de l´ obra es mereix una porra com cal .
    Sí per cas , estic d´ acord amb tu de què hauríem de crear un tipus de mur on es podés penjar la foto denúncia .
    M´ he fixat amb el bot pel qual tu apostes després també d´ haver-m´ho dit , és bestial i he parat per veure com passaven els cotxes , i passen arran , bona aposta .
    Jo aposto a que obriran davant de casa del Marc Santmartí , entre la Xicra i el Taller Diagonal .

    ResponElimina
  3. Estimat Kico, no triaré cap obra (de moment), tant sols voldria "recomanarte" un altre bloc "germà polític" del teu regidor preferit,
    http://ivancostalaballos.blogspot.com/2010/01/prou-dhipocresia-amb-la-immigracio.html
    ...et recomano que el miris amb l'estomac vuit, no sigui que treguis el fetge per la boca. És un altre "elegido" com lider del pais. No te desperdici!!

    ResponElimina
  4. La veritat és que l´ acabo de llegir gairebé vomito com ja m´ has dit tu . Aquests són els mateixos que quan van venir els nostres avis i els nostres pares , en el meu cas la iaia de Las Tablas de Daimiel , Ciudad Real , i la meva mare de Priego de Córdoba , també es queixaven dels xarnegos i castellans , però a l´ hora d´ enriquir la seva butxaca tant els hi feia d´ on venien . Aquests de CiU si no ets un pota negra ets una merda

    ResponElimina