dimecres, 3 de febrer del 2010

Continua La Porra Interactiva del Passeig Diagonal


Xicots i xicotes , mainada i gent gran , encara esteu a punt de participar en la porra interactiva del Passeig Diagonal , que sembla ser que la porra no ha tingut gaire èxit !!!. 
O sigui , quan ja tens aparcament , ja t´ importa un cogombre el demés ! I així funcionen molts consistoris , de qualsevol signe polític . Cal acontentar a segons qui de segons què , i la mala gestió o la mala opinió general canvia radicalment .
Espero i vull que aquesta desorbitada obra no comporti cap tipus més d´ increment afegit al nostre poble , després de veure i comprovar com s´ ha efectuat l´ obra en sí , després de veure i comprovar la quantitat de professionals que han participat en ella , després de veure i comprovar el seguiment tècnic d´ ella , em temo el pitjor . La porra interactiva no és per criticar al consistori municipal així com així , la porra interactiva és per fer despertar a la gent de la gran manipulació operística que ens ofereix el consistori municipal per tapar els grans defectes estructurals de la seva gestió econòmica . Sabem que al Setembre tindrem eleccions , sabem que la lluita serà ferotge un altre vegada per obtenir el poder , però em sembla que aquesta vegada la gent ja no està per combregar amb la falsedat , i ja se sap el poble té el què ha volgut ....

1 comentari:

  1. Tan sols comentar el perill que suposa accedir al passeig des de qualsevol cruïlla que vingui del rocafort. S'ha de treure tot el morro del cotxe per poder veure si baixa algú. A més, la gent aparca com li surt dels nassos, cantonades incloses.
    Espero que quan marquin (?) la zona d'aparcament ho facin en el mateix sentit que davant el Kanal, seria el més normal.
    Salut!

    ResponElimina