dilluns, 18 d’octubre del 2010

Nuñistas , Cruyfistas , Laportistas , Rosellistas .....

Tinc un article arxivat que està dedicat al Killer ( Roger Berenguer ) , fins i tot el dissabte des del camp de futbol , ell estava al vestíbul del pavelló , li vaig dir que el publicaria amb rapidesa , però estic tant emprenyant amb el desenllaç fatal de l´ assemblea de compromissaris del Barça , que he hagut d´ engegar a pastar dit article , i d´ altres que tinc arxivats .
Quan el 20 de maig del 1992 vam anar a la final de Wembley , a la primera Copa d´ Europa que vam aconseguir , no sé si sabia que hi havia Núñez de president del club , quan vam anar a la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabeu el 1997 contra el Betis no ho sé si encara hi havia Núñez de president . El què si sé i recordo han estat les èpoques dolentes , les èpoques de foscor , de poca transparència i normalitat . Amb això em podeu dir que també Núñez té passat obscur , jo no us entraré a debat per què el què realment us vull dir és que tant Núñez , com Cruyff , Van Gaal en el seu moment , Frank Rijaarrdk , Joan Laporta , Guardiola , tots ells han aportat , ara enumero presidents i entrenadors però aquí hi podem afegir massa social jugadors , etc ... , en el seu moment un petit gra de sorra que al final ha estat molt important per aconseguir èxits esportius basats en l´ amor als colors d´ un club . Sí , no cal que recordem les llàgrimes de Núñez , els fitxatges estrella de Cruyff ,  les bronques de Van Gaal , la permisivitat de Frank amb el Gaúcho i Deco , el cigar pur i el xampany Mumm a la sala Luz de Gas de Laporta o ja ara alguna Guardiolada que altre . De tots ells recordem la gestió econòmica de Núñez amb l´ encert fitxatge de Cruyff ,  el canvi de rumb i la filosofia com estil de joc juntament amb els títols de Cruyff , els altres títols de Van Gaal amb la descoberta i no cessió de gent de la pedrera com Carles Puyol , més títols amb Frank i Guardiola gràcies a l´ encert de Laporta .....
Però ara , cent dies després del nou canvi de dirigent al club , l´ únic que recordo són coses en contra del Barça . El Joan Laporta ha sortit com un bacó , però el Sandrusku amb el què ha fet després de l´ assemblea de compromissaris , dubto que ompli mai el traje que va omplir Laporta .
Primera visita a Fernàndez Vara , segona visita a l´ abat de Montserrat , per ser soci has de ser un pota negra , Due Diligence , assemblea de compromissaris , vot de Ponç Pilat , judicilització del club , comunicat de pena  d´ aquesta mateixa tarda , tot el què s´ ha fet en contra de Laporta i obrint un cisma sense precedents al club que portarà una difícil i costosa resolució judicial , econòmica i moral per la pau institucional del club .
L´ únic que ens queda ja , és esperar i confiar amb els jugadors que ens han demostrat que ells sí sempre han sentit aquests colors , capitanejats per un gran entrenador que coneix la casa i que blindarà al grup , ah ! i una altre cosa abans de què es comencin a riure la tribu mesetària de la nostra gestió com a club , resar molt a la Moreneta , però molt ...... 

3 comentaris:

  1. Per començar, jo ja he decidit no mirar ni un partit més del barça!
    A la merda en Sandro, i tots aquest que ja no recorden qui ha portat el barça a les més altes alçades de popularitat mundial...
    El barça és per guanyar títols, no "pasta".
    I que el barça és el soci... això és una tonteria com qualsevol altre per fer sentir al soci part d'algo.
    Visca en Laporta, i si ha gastat massa, és que s'ho poduia permetre. Qui ha guanyat 8 títols de 10?? Només el Laporta.
    I aquest any... aneu malament.

    ResponElimina
  2. No crec que hagis de deixar de mirar cap partit del barça , ja que una cosa és el club i l´ institució i una altre la capacitat de la gent que la governa per arribar a fer coses positives per al club al qual se´ ls ha otorgat el privilegi de dirigir .
    Els seguidors , socis i massa social hem de seguir recolzant a l´ equip per demostrar que el Barça està per sobre de tot , i demostrar a tots els poders fàctics anti barcelonistes que el club és molt més fort que qualsevol demostració d´ intent de manipulació del club .

    ResponElimina
  3. Ei Kiku, sobre aquest tema del Rossell jo i "gràcies" al grup Godó (Nolla, Màrius Carol...) i altres (Cuní, Pere escobar, etc.) cada cop ho tinc més clar: a part del ressentiment i l'obsessió també hi ha la sociovergència al darrera. En aquest link http://in.directe.cat/rival-petit/blog/4454/pilatos-rosell-cinisme-covardia-i-manca-de-lideratge l'afinen bastant.
    Vinga, salut, gràcies i endavant amb al teu bloc a pesar del teu "trash talking" (je, je).
    Killer

    ResponElimina