diumenge, 24 d’octubre del 2010

Tercera , Quarta i Quinta incursió .

He estat tanta estona agafat al vàter com Jim Carrey a " Dos tontos muy tontos " després de què Jeff Daniels li aboqués tota l´ ampolla de laxant a la beguda , que des de dijous he gastat més tovalloletes de nen petit jo que el meu fill Joan . Primer la mandra , llavors l´ obligació , i al final l´ indisposició , marquen l´ actualitat del blog .
La setmana passada tant dissabte com diumenge , vam poder gaudir una altre vegada de la busca de bolets , completament diferenciats els dies . El dissabte amb la " Quadrilla de la Muerte " , vam fer furor , i el diumenge els tres escolanets vam fer la pena .
Sí , el dissabte passat vam anar el Rafa Córdoba , el Pepe del Tròpic , el Moño , la Carme i jo una altre vegada a Oristà . Per ser cinc persones , i molt diferents totes cinc , ens vam entendre prou bé , per anar pentinant el bosc mica en mica , sense semblar una colla de peixateres i acabar trobant-ne bastants tots sense seguir cap cànon del maleït programa de la maleïda TV3 . Tot i que el Pepe al final va anar bastant per lliure , la seva bona orientació no va fer que el tinguéssim que trucar al 112 , i va ser ell qui ens va estar esperant més de 1/2 hora al cotxe , que va aprofitar per triar tota la cistella plena que li va quedar reduïda a la meitat . Molt rovelló i alguna llenega , el rovelló bastant de corcat , la llenega mes aviat petita i parada , i algun fredolic ja , com també alguna llengua de bou . Els camagrocs nosaltres és que ja ni els agafem , al principi quan tens la cistella buida , però qui vulgui el comestible excel·lent marcat als llibres amb 5 estrelles , que els vagi a recollir ell .
El diumenge amb el Musta , el Manuel i jo , ja va ser una altre cosa al Clapers , massa d´ hora , bosc sec i a sobre els bombers estan fent la segona actuació de neteja encetada l´ any passat , Sí , vam trobar alguna cosa , el Musta com sempre amb el seu olfacte impertorbable per trobar bolets va ser el què en va trobar més una altre vegada , jo competint amb ell sempre encara que no se´n adoni , també vaig trobar 15 o 16 rovellons , més una lleneguera que vam compartir junts , el Manuel , no va tenir tanta sort , però ja ho he comentat , no es tractava de sort , poca humitat , massa aviat i el bosc canviat completament d´ any a l´ altre .
Aquest diumenge , un altre vegada el Musta i jo ens hem dirigit cap a Oristà , la ja resseguida zona ha estat objecte un cop més de les nostres potents petjades , bé la meva , per què el Musta està més prim que un espagueti  , i una altre vegada més ha tornat a fer petita la seva cistella ,  quan ja feia una mitja hora que estàvem al bosc he sentit que em cridava i m´ ha demanat la clau del cotxe per anar a buidar-la , i tornar a venir per carregar . Quina màquina , i llavors porten ex diputades sobre dimensionades amb roba per anar a la Barcelona Fashion Week per que facin el maleït  i impronunciable programa de la televisió pública ! Per què no avisen al Musta ? valdria més que invertíssim els diners amb ell que mal gastar-los amb actors de segona fila que mai han xafat un bosc ....
Avui jo també he trobat alguna cosa , he anat a lo segur , cap aquella i aquella altre lleneguera que coneixes , algun rovelló perdut i que encara ha aguantat , un bon grapat de fredolics amb una fredoliquera que mai falla , i llengua de bou ben primerenca i blanca per un bon guisat . Tot i amb això , el bosc m´ ha deixat un mal regust de boca , a part de la suada que he patit , com no plogui la temporada serà curta , i si baixen les temperatures encara més . Sort que el té vermell amb menta que porta el Musta i que ens prenem tant abans d´ entar al bosc com després et fa temporitzar les idees i ser més positiu , a part de donar per acabat temporalment el mal de Jim Carrey .....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada