dimarts, 4 de maig del 2010

Memòria Selectiva

Si no recordo malament la gran temporada ,  i única del magnífic  Ronaldo amb nosaltres , l´ any del triplet : Super Copa d´ Espanya , Copa del Rei i Re copa , amb Robson  com entrenador , va arribar a marcar 49 gols en totes les competicions . Avui , amb els dos gols marcats al Tenerife en Messi en porta 44 . 
Això ho vinc a dir quan certs periodistes , que promouen el què promouen , buscant el que no hi ha , i incitant indirectament a l´ odi per molta rivalitat esportiva que hi hagi , es posen la camiseta de talibà i no veuen més enllà del seu melic que és molt fàcil de veure en el cas d´ Alfredo Relaño . Avui al migdia , llegint el diari As , em sobtava l´ editorial recordant dos dies més després de la gran i contundent victòria a Vila Real , de la reconeguda equivocació , i dic reconeguda , per què crec què és així , de l´ àrbitre ensenyant la targeta a Sergio Busquets , en una acció que ja no significava ni crec que modifiqués el resultat del partit . A part de l´ editorial , el diari obria amb portada ensenyant-nos el gran salvador del Madridisme , aquell noi d´ aquell país al costat d´ Espanya que gasta més brillantina que en Mario Conde però que porta el mateix pentinat que jo quan vaig fer la primera comunió , amb unes xifres que em feien riure i per això parlo de memòria selectiva . Si els de l´ As ens deien que Cristiano Ronaldo ha marcat 21 gols , els hi hauríem de recordar que aquell noi tant llarg que ara critiquem tant , si aquell que té el nas una mica més gran que jo i que li cantem tan sols dues paraules de la seva dedicada cançó , Slatan amb l´ assistència d´ avui a Messi ja porta 10 assistències de gol i 22 gols marcats .
Ai , però , aquí no queda la memòria selectiva , l´ homus mesetarium , també ens recorda que per arribar amb plenitud de forma al Mundial de Sud Àfrica i triomfar amb " La Roja " , no es pot jugar lesionat , el compromís de Xavi amb el seu Club , el qual el paga com a professional , és un sacrilegi . Em fa molta gràcia recordar el debat per part d´ aquest periodistes integristes envers si Cristiano Ronaldo havia d´ anar o no convocat a la selecció Portuguesa quan estava lesionat aparentment . O com per exemple ningú diu res sobre què passa amb Kakà i la seva pubàlgia , sabent a crit pelat que per un brasiler la selecció és sagrada . L´ objectivitat sobre les opinions ha de formar part com a coneixement adquirit sobre el pensament escrit , parlat  o expressat de qualsevol tipus de manifestació , sense aquest tipus d´objectivitat dintre el factor d´ opinió humana , les informacions es decanten , i aquí és quan es comencen a crear soufflées , especulacions , o simplement deformacions clares de la realitat . No fa falta que et diguin cada dia  que bé que ho fas , tan sols no manipulant la realitat per reconèixer la teva humilitat lluitant contra tot ja és suficient . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada