dilluns, 31 de maig del 2010

Slipknot

Hi ha diferents corrents d´ opinió , polítiques , religioses , científiques , o simplement d´   assaig que defenen , i crec amb raó , que totes les coses estan inter relacionades . Jo no intentaré actuar o fer canviar pre- meditadament corrents d´ opinió individuals que afecten al col·lectiu fent servir actituds populistes per així i fàcilment generar rancúnia i odi , com hi ha sense buscar-ho en molts canals de comunicació , però sí , i sabent que puc minsament , i dintre de la més profunda humilitat , generar algun tipus de debat tan sols pel simple fet d´ escriure en aquest blog , podria començar a inter relacionar coses . Això és igual que una versemblant i banal conversa de bar , comences parlant sobre un tòpic quotidià , canvies cap a una actitud pseudo intel·lectual i acabes degenerant en un altre tòpic  , generalment esportiu o masclista , tothom opina , tothom té raó i al final el món real és un altre .
El dijous passat van trobar mort Paul Gray , el baixista d´  Slipknot i co fundador de la banda en un hotel d´ Iowahttp://www.elpais.com/articulo/gente/Muere/bajista/cofundador/Slipknot/elpepugen/20100525elpepuage_2/Tes , la banda , famosa pels seus 9 components que sempre porten unes peculiars i sofisticades caretes és i espero que no per la culpa de la mort del baixista , sigui un referent en les bandes denominades de Nu Metal .
La mort de Paul Gray va fer que els integrants de la formació es treguessin la careta a l´ hora d´ expressar el condol per la mort del seu company , crec que va ser una actitud de respecte cap al mateix artista i als fans del grup en sí . Un grup marcat per la crítica social cap a la mateixa gent d´ avui en dia , en les seves lletres podem apreciar people = shit  , gent igual a merda , i de la mateixa manera referint-se als seus fans com a maggots , o el què ve a ser el mateix que cucs . http://www.myspace.com/slipknot1 .
Suposo que el seguiment de la banda per part dels seus fans i l´ aconseguiment d´ un Grammy el 2006 , suposa la realització de l´ esforç aconseguit per el treball que estàs realitzant .
M´ agradaria i ja , començant a inter relacionar coses ,  que , i no vull ser pesat una vegada més , que aquesta  gent que ens governa  , es treies la màscara , Míster Potato Nadal i Tijeritas Castells negant vincles , aquesta careta que El Noi de la Laca fa servir per ignorar el cas Pretòria , la careta que el mil vegades anomenat ministrable Duran i Lleida fa servir per anomenar cadàver polític a Zapatero , ignorant que ell ja ho ha estat amb anterioritat pel seu propi partit i que també en algun moment va trucar la porta del carter . El Sr. toixó Huguet , ( com una persona es pot engreixar tant des de que em feia de mestre ? ) , saltant-se lleis d´ urbanisme pel  pis construït il·legalment a Salelles , el Departament d´ Urbanisme de la Gene , indultant a l´ infractor ( toixó Huguet ) i al demandant per què la cosa no arribés a més , tothom , tota aquest gent , no es treu ni la màscara ni la careta .
Un grup de música com Slipknot , actualment té més credibilitat , de qualsevol tipus , cultural , laboral i política , que qualsevol dels nostres governants i polítics que actualment ens representen en qualsevol estatus social , econòmic i social .
Nosaltres , la people = shit , hem deixat que això passés . i mentrestant els mateixos maggots , seguidors d´ aquests mal anomenats partits polítics seguiran fent de palmeros per uns interessos que no seran realitzats mentre les elits dirigents i el poder econòmic porti la mateixa màscara .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada